Statusuppdatering om projekten

Hej!

Nu finner ni Citynätet alla senaste uppdateringar under varje projektsida. för att ge er en hjälpande hand på vägen har vi länkat till alla områden, så klicka på ditt områden spara ner som favorit i webbläsaren och följ ditt projekt.

Flisby

Senaste nytt från Flisby 

Sandsjöfors

Senaste nytt från Sandsjöfors

Grimstorp

Senaste nytt från Grimstorp 

Gisshult

Senaste nytt från Gisshult

Stensjön

Senaste nytt om Hansarp – Skärvingen

Senaste nytt om Skärvövägen – Stensövägen

Angående de aktuella byanäten

Det är viktigt att ni tar kontakt med mig om ni har några frågor kring hur projektet går. Det är viktigt att vi får in alla era beställningar innan vi kan lägga en beställning till våra leverantörer för blåsning och svetsning. Hellre att ni ringer en gång för mycket än en gång för lite. De byanäten som är i slutfasen av sina projekt kommer inom kort att få ett samtal från vår leverantör för tidsbokning för montering och installation.

Malmbäck NNV – Senaste nytt

Buggeryd – Senaste nytt

Föreningar och Flerfamiljshus

Samfälligheten Dalvik 23 – Senaste nytt

Tack för att du tog dig tid!