Citynätet i Nässjö AB

Citynätet i Nässjö AB bildades sommaren 2010 och är helägt av Nässjö kommun.

Citynätet i Nässjö AB äger, utvecklar samt driver stadsnätet i Nässjö kommun. Via partners förmedlar Citynätet i Nässjö AB tjänster på ett säkert och öppet bredbandsnät till företag, fastighetsägare, organisationer och hushåll i kommunen. För företag och fastighetsägare ska även andra typer av kommunikationstjänster samt larm och övervakningstjänster finnas.

Citynätet i Nässjö AB har valt Zitius som samarbetspartner för drift och underhåll av nätet. Zitius är en av landets ledande kommunikationsoperatörer. Genom samarbetet med Zitius kan Citynätet i Nässjö erbjuda ett brett utbud av leverantörer och tjänster inom bredband, telefoni och digital-TV, vilket är en stor fördel för kunden som får stor valmöjlighet och korta bindningstider till konkurrenskraftiga priser.

För mer information om vilka tjänster som är tillgängliga för just dig i Nässjö kommun – gå in på webbplatsen: Zmarket

Här kan du också ladda ner en folder om Citynätet i Nässjö AB Fibermagasinet 20170628

Citynätet har i enlighet med den nya GDPR lagen antagit en integritetspolicy som finns att ladda ner här. Citynätet i Nässjö AB Integritetspolicy 2018

Om

Har du tillgång till Stadsnätet?

Nu är vi igång med ett antal projekt i Nässjö kommuns kransorter. Nästa steg för oss på Citynätet är att börja bygga ut i den kransort/projekt som först kommer upp de krav vi ställt. Vårt verktyg i den urvalsprocessen är anslutamotorn. Här ser vi vilket område som har mest beställningar/intresse.

Gå ihop med dina grannar sprid ordet om att fibernätet kan komma till din ort inom kort. Det enda dem behöver göra är att intresseanmäla sig här på ansluta motorn.

Här bygger vi ut fibernätet