Information om kommande migrering av fibernätet

Torsdag den 1:a april 2021 påbörjas migreringen av det nya nätet.  Det innebär att det under migreringsperioden inte går att teckna eller aktivera nya tjänster. Migreringen pågår preliminärt fram till och med den 15:e maj 2021.

Mindre driftstörning
I samband med migreringen sker ett kortare avbrott som varar upp till 15 minuter. Allt arbete utförs på vår centrala utrustning så vi kommer alltså inte att behöva göra något hemma hos dig. Om ditt internet inte fungerar efter avbrottet kan du behöva starta om din mediaomvandlare genom att bryta strömmen. Mediaomvandlaren är en dosa som sitter på väggen vid din inkommande fiber, även kallad CPE.

Ny beställningssida för tjänster
Från och med den 1:a april 2021 ska inte Zmarket användas för att beställa tjänst.

Vi kommer ersätta denna sida med en ny beställningssida som kommer upp efter avslutad migrering. Där kommer du kunna se vilka leverantörer som finns att välja på och vilka tjänster som är tillgängliga för just dig i Nässjö kommun.