Citynätet i Nässjö AB

Citynätet i Nässjö AB bildades sommaren 2010 och är helägt av Nässjö kommun och är dotterbolag till Nässjö Affärsverk.

Citynätet i Nässjö AB äger, utvecklar samt driver stadsnätet i Nässjö kommun. Via partners förmedlar Citynätet i Nässjö AB tjänster på ett säkert och öppet bredbandsnät till företag, fastighetsägare, organisationer och hushåll i kommunen. För företag och fastighetsägare ska även andra typer av kommunikationstjänster samt larm och övervakningstjänster finnas.

Citynätet i Nässjö AB har Zitius som samarbetspartner för drift och underhåll av nätet. Zitius är fram till 2021-04-30 nätets kommunikationsoperatör, därefter tar Citynätet över drift och underhåll av den aktiva utrustningen. Anslutna fastigheter till Nässjö stadsnät erbjuds ett brett utbud av leverantörer och tjänster inom bredband, telefoni och digital-TV, vilket är en stor fördel för kunden som får stor valmöjlighet och korta bindningstider till konkurrenskraftiga priser.

För mer information om vilka tjänster som är tillgängliga för just dig i Nässjö kommun – gå in på länken beställ tjänst.

Citynätet har i enlighet med den nya GDPR lagen antagit en integritetspolicy som finns att ladda ner här. Citynätet i Nässjö AB Integritetspolicy 2018