Varning för oseriös försäljning i Nässjö

Vi vill varna våra kunder och fastighetsägare i Nässjö då vi senaste tiden uppmärksammats av flera av våra kunder att det pågår oseriös försäljning och bedrägeriförsök.

Fastighetsägare har kontaktats av säljare som säger att dom representerar Global Connect / Globalnet och påstår att kundens beställning till Citynätet är avbeställd. De ber dig som har avtal med Citynätet att istället beställa fiber från dem. Detta stämmer inte. Vi skulle aldrig makulera en beställningar utan dialog med vår kund. Alla våra projekt fortgår och vi kommer leverera er anslutning enligt projektplan.

De kunder som hört av sig till oss är fastighetsägare i Nässjö tätort och främst ägare av flerbostadshus.

Säljarna uppger även att de fått bidrag från Post- och telestyrelsen (PTS). Det stämmer inte då bidraget från PTS endast betalas ut för att främja utbyggnaden av fiber till Sveriges landsbygd, inte tätort. Citynätet har fått flertalet bidragsansökningar beviljade och bidrag tilldelas endast till en aktör per fastighet.

Citynätet fortsätter den planerade utbyggnaden till flerbostadshus i Nässjö. Vi ser fram emot att leverera fiber till Dig som beställt en anslutning av oss. Under 2023 har vi levererat fiber till cirka 300 lägenheter i kransorterna i Nässjö kommun och över 120st hus på landsbygden. När året är slut har ytterligare 300st hushåll och företag fått sig en blixtsnabb och stabil anslutning.

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkomna att kontakta oss på telefon 0380-557880, e-post: info@citynatet.se alternativt kan du besöka oss på Södra bangatan 4, Nässjö.

Citynätet finns lokalt nära dig.